P6 ekibimizin araştırmacılarından Prof. Dr. Kemal Özkan'ın başvurusu sonucu açılan 32. IEEE SIU Kurultayı "Akıllı Şehirler" özel oturum programı belli oldu! Özel oturum 16 Mayıs 2024 Peşembe günü 15.00-16.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

AKILLI ŞEHİRLER (ÖZEL OTURUM)

1081 – PTZ Kameraların Yerinde Hassas Kalibrasyonu
Yunus Emre Esin (HAVELSAN); Ömer Özdil (HAVELSAN); Yunus Can Bilge (HAVELSAN); Şafak Öztürk (HAVELSAN)

1083 - Politika Gradyan Tabanlı Pekiştirmeli Öğrenme ile Trafik Işığı Kontrolü